

## **Agenda**

Meeting Title:	Kangaroo Island Landscape Board Meeting #21					
Date:	Wednesday 25 January 2023					
Start Time:	9:00 am	Finish Time:	12:00			
Location:	Kingscote	Room:	Boardroom, 35 Dauncey St			
Attendees:	Board Members: A Heinrich (Chair), R Willson, D Pledge, G Crowley, M Pengilly, P Davis, P Rismiller,  Staff: W Durack (General Manager), S Gullickson (Executive Assistant)  Guests: M Greig, Manager Parks and Wildlife, KI					
Apologies:						

Time	Item	Meeting items	Туре	Action	Lead	Page			
			"			no			
1. Preliminary matters									
9:00 (2 min)	1.1	Welcome, apologies and agenda check	<b>\$</b> :	Discussion	A Heinrich	1			
9:02 (3 min)	1.2	Conflict of Interest Disclosures	•	Discussion	A Heinrich	2			
9:05 (3 min)	1.3	Previous minutes: Meeting 20	1	Decision	A Heinrich	3			
9:08 (2 min)	1.4	Business arising from previous meetings		Decision	A Heinrich	14			
2. In came	2. In camera session								
9:10 (10 mins	2.1	In acccordance with the Landscape SA Act 2019, section 23 (5) the Landscape Board orders the public be excluded to receive, discuss or consider any prescribed information or matter in confidence				18			
3. Strategic matters and items for decision									
9:20 (10 Min)	3.1	Domestic Pig Permit		Decision	B Fancourt	19			
4. Items fo	4. Items for discussion								
9:30 (10 Min)	4.1	Finance Report (December)		Discussion	T Drummond	29			
9:40 (30 Mins)	4.2	NLP 3 tender renewal process		Discussion	D Male	34			

Time	Item	Meeting items	Туре	Action	Lead	Page no
10:10-10:20	0 Breal	(20min)				
10:20 (10 mins)	4.3	Project Report Oct-Dec 2022 (late paper)		Noting	R Mussared	35
10:40 (5 Mins)	4.4	Chair's report  • New Board		Noting	A Heinrich	48
10:45 (5 Mins)	4.5	General Manager Report		Noting	W Durack	49
10:50 (10 Mins)	4.6	<ul><li>Board Member Reports</li><li>D Pledge: World Soil's Day, 4 Dec 2022</li></ul>	<b>*</b> []	Discussion	Members	51
11:00 (10 Mins)	4.7	Other Business for discussion  •	•	Discussion	Members	53
5. Standin	g Items	and items for noting (only discussed if rem	oved fro	m the consent s	schedule)	
	5.1	Feral Cat Eradication Program Steering Committee meeting, 29 Nov 2022		Noting (CS)	S Gullickson	54
	5.2	Out of Session Decisions – ferrets and deer	1	Noting (CS)	S Gullickson	63
6. Presenta	ations					
11:10 (40mins)	6.1	Proposed additions to KI Parks and consultation update	<b>* 1</b>	Noting	M Greig and J Arnold	65
7. Meeting	, closur	e				
11:50 7.1		Next meeting: 22 February 2023		Noting	A Heinrich	73
	7.2	Board member feedback and communication to stakeholders	<b>\$</b> :	Discussion	All	
	7.3	Administration and claims	f	Noting	S Gullickson	
12:00		Meeting closed	<b>\$</b> (	_	A Heinrich	