

Agenda

Meeting Title:	Kangaroo Island Landscape Board Meeting #19						
Date:	Wednesday 28 September 2022						
Start Time:	9:00 am	Finish Time:	11:45 pm				
Location:	Kingscote	Room:	Board room, 35 Dauncey St				
Attendees:	Board Members: A Heinrich (Chair), M Pengilly, D Pledge, G Crowley, P Davis, P Rismiller Staff: W Durack (General Manager), D Laver (Executive Assistant) Guests:						
Apologies:	R Willson						

Time	Item	Meeting items	Туре	Action	Lead	Page no			
1. Prelimir	1. Preliminary matters								
9:00 (2 min)	1.1	Welcome, apologies and agenda check	•	Discussion	A Heinrich	3			
9:02 (3 min)	1.2	Conflict of Interest Disclosures	\$:	Discussion	A Heinrich	4			
9:05 (3 min)	1.3	Previous minutes: Meeting 18		Decision	A Heinrich	5			
9:08 (2 min)	1.4	Business arising from previous meetings		Decision	A Heinrich	19			
2. In came	2. In camera session								
		Nil							
3. Strategi	ic matte	ers and items for decision							
9:10 (10 min)	3.1	Draft Board Annual Report		Decision	S Gullickson D Male	24			
4. Items fo	or discus	ssion							
9:20 (10 Min)	4.1	Finance Report (August)		Discussion	S Gullickson	25			
9:30 (10 Min)	4.2	KILB Board meeting schedule	\$ #	Discussion	W Durack				
9:40 (10 min)	4.3	Grants approval & Board oversight		Discussion	W Durack	TBC			
9:50 (15min)			\$ {	Noting	W Yin				

Time	Item	Meeting items	Туре	Action	Lead	Page no
10:05 (10 Min)	4.5	Chair's report & Board nominations		Noting	A Heinrich	30
10:15 (10 Min)	4.6	General Manager Report		Discussion	W Durack	31
10:25 (15 Min)	4.7	Board Member Reports		Discussion	Members	33
10:40 (20 min)	4.8	Other Business for discussion	•	Discussion	Members	35
11:00-11:20) Break					
5. Standin	g items	and items for noting (only discussed if	removed fro	m the consent	schedule)	
	5.1	Risk Register		Noting (CS)	S Gullickson	36
	5.2	Out of Session decisions	1	Noting		37
	5.3	Delegations		Noting	S Gullickson	39
6. Present	ations					
		None scheduled for this meeting				
7. Meeting	g closur	re				
11:30	7.1	Next meeting: 23 November 2022	•	Noting	A Heinrich	
		Next workshop: 26 October 2022				
11:35	7.2	Board member feedback and communication to stakeholders	\$ <	Discussion	All	
11:40	7.3	Administration and claims	•	Noting	D Laver	
11:45		Meeting closed	•		A Heinrich	