

## Agenda

Meeting Title:	Kangaroo Island Landscape Board Meeting #16						
Date:	Wednesday 23 March 2022						
Start Time:	9:00 am	Finish Time:	<b>1:00 pm</b> 1:30 pm if items removed from consent schedule (CS)				
Location:	Kingscote	Room:	Board room, 35 Dauncey St				
Attendees:	Board Members: G Crowley, P Davis, M Pengilly, P Rismiller						
	<i>Staff:</i> W Durack (General Manager), S Gullickson (Executive Assistant)						
	nt Officer; S						
Apologies:	A Heinrich (Chair), D Pledge, R Willson						

Paper • Verbal report

Time	ltem	Meeting items	Туре	Action	Lead			
1. Preliminary matters								
9:00 (2 min)	1.1	Welcome, apologies and agenda check	<b>P</b> <sup>2</sup>	Discussion	A Heinrich			
9:02 (3 min)	1.2	Conflict of Interest Disclosures	<b>e</b> ¢	Discussion	A Heinrich			
9:05 (3 min)	1.3	Previous minutes: Meeting 15	Ĵ	Decision	A Heinrich			
9:08 (2 min)	1.4	Business arising from previous meetings		Decision	A Heinrich			
2. In came	ra sessi	on						
9:10 (10 min)	2.1	In acccordance with the Landscape SA Act 2019, section 23 (5) the Landscape Board orders the public be excluded to receive, discuss or consider any prescribed information or matter in confidence		Discussion	W Durack			
3. Strategi	c matte	rs and items for decision						
9:20 (30 min)	3.1	Communication strategy		Decision	W Yin			
9:50 (10 min)	3.2	Grassroots Grants Program 2022-23	Î	Decision	B Mussared			
10:00 (10 min)	1 01			Decision	B Fancourt			

Time	ltem	Meeting items	Туре	Action	Lead
4. Items fo	or discus	ssion			· · ·
10:10 (10 Min)	4.1	Finance Report	1	Discussion	J Hughes
10:20 (10 Min)	4.2	Nursery Expansion	Î	Discussion	J Sullivan
10:30 (10 Min)	4.3	Finance and Risk Committee	1	Discussion	J Hughes
10:30-10:50	Break				
10:50 (10 Min)	4.3	Chair's report	1	Noting	A Heinrich
11:00 (10 Min)	4.4	<ul> <li>General Manager Report</li> <li>WHS – activity report</li> <li>Landscape Act delegations register</li> <li>RLP Audit</li> </ul>		Discussion	W Durack
11:10 (10 Min)	4.5	Board Member Reports		Discussion	Members
11:20 (10 min)	4.6	Other Business for discussion	<b>e</b> x	Discussion	Members
5. Standing	g items	and items for noting ( only discussed if re	moved fi	om the consent	schedule)
	5.1	Risk Register	Î	Noting (CS)	S Gullickson
	5.2	TOMM – involvement and support	Ĵ	Noting (CS)	W Durack
	5.3	Policies for Adoption	Ĵ	Decision (CS)	S Gullickson
6. Presenta					
11:30 (30 min)	6.1	Early Environmental Impacts of the Feral Cat Barrier Fence	<b>e</b> t	Discussion	l James
12:00 (30 min)	6.2	Autumn Prescribed Burn Season	<b>€</b> ≪	Discussion	A Sandeman
12:30 (30 min)	6.3	Landcare South Australia Sarah Barrett (LASA Chair), Eleanor Pratt (Executive Officer), Deb Laver (Kangaroo Island Landcare-led Bushfire Recovery Project Officer)	¶.€	Discussion	E Pratt
7. Meeting	closur	e			
1:00	7.1	Next meeting: 25 May 2022	Î		
		Next workshop: 27 April 2022			
	7.2	Board member feedback and	<b>F</b> ile	Discussion	
		communication to stakeholders			
	7 2	Administration and claims			
	7.3				