

Agenda

Meeting Title:	Kangaroo Island Landscape Board Meeting #15						
Date:	Wednesday 2 February 2022						
Start Time:	9:00 am	Finish Time:	1:00 pm				
Location:	Kingscote	Room:	Board room, 35 Dauncey St				
Attendees:	Board Members: A Heinrich (Chair), G Crowley, P Davis, M Pengilly, D Pledge, P Rismiller, R Willson Staff: W Durack (General Manager), S Gullickson (Executive Assistant) Guests:						
Apologies:							

Time	Item	Meeting items	Туре	Action	Lead			
1. Preliminary matters								
9:00 (2 min)	1.1	Welcome, apologies and agenda check	\$ {	Discussion	A Heinrich			
9:02 (3 min)	1.2	Conflict of Interest Disclosures	•	Discussion	A Heinrich			
9:05 (3 min)	1.3	Previous minutes: Meeting 14, 24 November 2021		Decision	A Heinrich			
9:08 (2 min)	1.4	Business arising from previous meetings		Decision	A Heinrich			
2. In came	2. In camera session							
9:10 (10 min)	2.1	In acccordance with the Landscape SA Act 2019, section 23 (5) the Landscape Board orders the public be excluded to receive, discuss or consider any prescribed information or matter in confidence	*	Discussion	W Durack J Sullivan			
3. Strategi	3. Strategic matters and items for decision							
9:20 (10 min)	3.1	Declared animal permit		Decision	B Fancourt			
9:30 (30 min)	3.2	Finance and audit committee proposal		Decision	J Hughes W Durack			
4. Items fo	4. Items for discussion							
10:00 (5 min)	4.1	Finance Report		Discussion	J Hughes			
10:05 (5 Min)	4.2	Water Science Protocol		Noting	J Sullivan			

Time	Item	Meeting items	Туре	Action	Lead					
10:10 (15 Min)	4.3	KI Landscape Plan – MERI plan development		Discussion	D Male					
10:25 (15 Min)	4.4	Project Reports – Oct-Dec 2021		Discussion	B Mussared					
10:40 - 11:0	10:40 – 11:00 Break									
11:00 (10 Min)	4.5	Incoming Government Brief – KILB priorities		Discussion	W Durack					
11:10 (10 Min)	4.6	Chair's report		Discussion	A Heinrich					
11:20 (20 Min)	4.7	General Manager Report • Project review cycle • Engagement with Council re Roadside Vegetation Management •		Discussion	W Durack					
11:40 (30 min)	4.8	Board Member reports and/or priority issues for 2022		Discussion	Members					
12:10 (10 min)	4.9	Other Business for discussion	¥	Discussion	Members					
5. Standin	g items	and items for noting (only discussed if re	emoved fr	om the conser	nt schedule)					
	5.1	Risk Register		Noting (CS)	S Gullickson					
6. Presentations										
12:20 (30 min)	6.1	Introduction to Wei Yin, Communications and Media Coordinator and overview of Strategic Communications Plan development	•	Discussion	W Yin/ W Durack					
7. Meeting	closur	e								
12:50	7.1	Next meeting: 23 March 2022 Next workshop: 23 February 2022	1 •	Confirm	A Heinrich					
	7.2	Board member feedback and communication to stakeholders	F ÷	Discussion	Members					
	7.3	Administration and claims	*							
1:00		Meeting closed	*		A Heinrich					